Maria och Armen

Detta brudpar kände jag lite redan innan bröllopet eftersom jag och Maria har jämnåriga barn, vi har setts i olika sammanhang med våra småttingar. Nu har några år gått sedan dess och jag blev jätteglad när Maria berättade att hon och Armen skulle gifta sig och hon frågade om jag kunde tänka mig att vara fotograf!

Maria är ju en väldigt vacker person både på in- och utsidan, bubblande, glad, full av idéer så jag förstod redan innan att det skulle bli en läcker bröllopsstyling. Mycket riktigt så var Stallmästaregården, där de valde att ha sin fest, smyckad från golv till tak, bokstavligt talat! Jag blev helt paff när jag såg att hela taket var fyllt med ballonger i mörkblått och rosa, kristallkronan var omringad av ett hav av ballonger. På borden stod rader med olika blomsterkreationer och det låg pärlor och kristaller spridda över dukarna.

Ska man gifta sig en enda gång så kan man lika gärna göra det i en Ida Sjöstedt-klänning och det gjorde Maria! Stylade gjorde hennes ena brudtärna som jobbar som hårstylist på en salong i Stockholm. Jag följde deras förberedelser i en svit på Stallmästaregården och det var en avslappnad och skön stämning, nerverna var under kontroll!

Själva vigselceremonin skedde i Ulriksdals Slottskappel, deras två döttrar var med och de fick allas ansikten att lysa upp! Efter ceremonin åkte vi i en vit limousin till Hagaparken där vi tog lite porträtt, det var inte något stort fokus på detta dock då Maria och Armen hellre ville umgås med sina gäster!

Jag åkte i förväg till festlokalen och där väntade ett stort sällskap på brudparet som lite senare anlände i sin limousin och ett blomsterregn mötte dem innan de tillslut fick promenera med sitt följe ner mot Brunnsviken där brudskålen intogs och ett knippe ballonger släpptes upp mot den vackra himlen! Efter det intogs goda aperitifer och man minglade och hade det trevligt. En stund senare började middagen och där slutade mitt uppdrag denna dag men jag vet såhär i efterhand att det blev en superkul fest som varade långt inpå småtimmarna!