Filmprojekt om HBTQ-certifiering in the making

I veckan åkte jag och Mikaela till en ny uppdragsgivare som vill ha informationsfilm om HBTQ-certifiering i deras kommun. Det känns så spännande att efter tio år som stillbildsfotograf utveckla mig inom filmens värld. Jag ansluter till två superproffs inom filmens värld, är tacksam och glad att få följa med på den resan och jag kommer lära mig så mycket nytt! Jag tog steget för några månader sedan och köpte en ny Nikon 810 som har väldigt bra egenskaper för film i HD-kvalitet. Så nu har jag börjat en ny resa som filmare. Loving it!

Den kommande veckan inleder vi arbetet och planeringen på allvar! Känns så tryggt att ingå i ett team med både regissör och filmare.

Utöver min nya kärlek – film – så fortsätter bokningarna för våren och sommaren 2019 med bröllop och familjefotograferingar i grönskan.

Hoppas ni orkat läsa ända hit och att ni kikar runt på min sida för mer inspiration.