Fotografen flyttar in hos Lekextra Rimbo

Året kickade igång med stora förändringar och en flytt till Lekextra (även kallat Björks Lek & Hobby).

Ibland uppstår möjligheter som är för bra för att säga nej till och jag bestämde mig för att ta chansen.

Därför har jag inlett ett väldigt spännande samarbete med en stor leksaksbutik i Rimbo! I en avskild del av butiken har jag inrett en helt ny och superfräsch fotostudio! Här har man länge längtat efter en lokal fotograf eftersom det saknats så intresset verkar stort och kalendern fylls på med bokningar. Superkul!

Vad kan väl passa en familjefotograf bättre än att hysa in sin verksamhet i en butik där det kryllar av barn? Den 1 april 2018 var studion klar, jag och butiksägaren Anne har sågat och spikat och målat och fixat och nu är studion redo att börja användas. Vi kickade igång med en rolig påsktävling för alla barn i Rimbo och det var kö ända ut på gatan!

I samband med flytten från min fd studio vid Täby Centrum så sålde jag min gamla utrustning och satsade på nya, proffsigare studioblixtar.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *