Du & jag

Vårdagjämning och äntligen börjar vi bleka svenskar titta upp mot himlen igen. Aningens skeptiska men hoppet växer för varje dag som går…
Våren är för mig en tid för romantik, en fantastisk tid att boosta sin relation eller – om man är singel – skaffa en ny! En sak är säker, det är många som tar tillfället i akt och friar eller kanske redan har friat och nu bokat sitt bröllopsdatum. Vilken känsla det måste vara, att boka kyrka, präst, festlokal…, ringar, blommor, gäster, mat, klänning och frack!

I min kalender börjar det fyllas på allt mer bröllopsfotograferingar, det rings och mailas förfrågningar och vi är många fotografer som älskar att vara med och berätta vår version av den stora dagen genom våran kameralins. För min del är det bröllop både här i Stockholm och på annan ort, både traditionellt svenska bröllop och kurdiska, färgrika med hennafesten som en enda stor förfest! Det ska bli så otroligt spännande att närvara, träffa alla underbara brudpar, gästerna, brudtärnor, näbbar, gummar. Många bilder kommer det bli, bilder, album och förstoringar som blir minnen för livet hemma hos dessa nya giftaspar.
Du & jag, en saga blir sann.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *