Boka er fotograf

Brudpar på Fårö

Sommaren har passerat för denna gång och vi blickar nu framåt mot en färgstark höst med många nya utmaningar!

Jag önskar alla mina kunder en fantastisk höst och jag hoppas förstås att ni inte glömmer bort att fotografier är det bästa minnet från livets olika ögonblick.

Funderar ni på att gifta er, eller känner ni kanske någon som letar bröllopsfotograf? De kommande månaderna är högtid för bokning av oss som förevigar bröllopsdagen, passa på att höra av er till mig och berätta om hur ni vill att er fantastiska dag ska minnas!

Om du/ni bokar minst en halvdags bröllopsfoto (mitt silverpaket) så ger jag ”boka tidigt” rabatt med 10% vilket ni INTE vill missa.
Bröllop - skor

Förväntansfull brudgumRauk på Fårö, GotlandLyckligt brudpar på Fårö

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *