Carina & Johan

Mars månad är äntligen här…! Just nu är det murrigt och grått ute, regnet hänger i luften och det ligger is och grus på marken. Men snart, snart kommer första värmande strålarna, första knopparna i träden…

Och snart kommer bröllopssäsongen, det är en av årets höjdpunkter. Jag har förstått att 16 augusti är det mest populära datumet än så länge… förra året var det 4 juli. Då fotograferade jag ett bröllop på Djurgårdsbrunns Värdshus och det var en alldeles underbart solig och fin dag, snudd på i varmaste laget för brudparet och dess gäster eftersom vigseln skedde ute under bar himmel.

bröllopsdag_01bröllopsdag_03bröllopsdag_04bröllopsdag_06bröllopsdag_05bröllopsdag_07bröllopsdag_08bröllopsdag_09bröllopsdag_10bröllopsdag_11bröllopsdag_12

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *