Ny säsong, nya bilder på personalen

Just nu får jag många förfrågningar om företagsporträtt. Det verkar pågå många uppdateringar och uppfräschningar av diverse hemsidor.

Det är en jättebra idé att anlita en professionell fotograf som inte bara har koll på ljussättning utan även kan tänka ett steg bortom själva exponeringen. Hur kommer bilderna matcha varandra, blir de jämna i förhållande till varandra (ofta gör jag en markering på golvet/marken så att alla står på samma punkt).

Detaljerna är viktiga, håret, kragen på skjortan, skrynklor som rätas ut, halsband som sätts på rätt plats. Har jag möjlighet att ta med mig en assistent så är det toppen men det går även att göra både små och stora porträttuppdrag ensam om man har ett tränat öga för vad som behöver fixas!

Jag tycker det är superkul att komma ut till olika företag, alla är så olika och det är spännande att få en liten inblick i olika verksamheter.Hanady färdigt porträttHanadyx2

Perfekt företagsporträtt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *