Bröllopsporträtt av hjärtans lust

Av hjärtans lust är tre små ord som kommer över mina läppar när jag tänker på Matilda och Davids bröllopsdag.

En strålande dag, mitt i Stockholm, ett strålande brudpar, mitt i livet.” Som gjorda för varann” kan tyckas vara en sliten klyscha men i detta fall…, jo jag är nog benägen att våga lova det!

Matilda och David hade vunnit en porträttfotografering av mig, jag lottade ut den under helgen jag stod på Bröllopsmässan. Den 11 juli kändes långt bort då, i januari  när mässan gick av stapeln, men det blev snart dags och vi möttes några veckor innan på café Vetekatten.

Fikastunden började med att Matilda inte dök upp och en lite orolig David sa att hon inte brukar ”försvinna”. Vi hann beställa kaffe och prata en stund men sen kom hon, det norrländska yrvädret, med ett stort leende på läpparna. Vi planerade och lärde känna varandra lite.

Den 11 juli var det så dags, jag mötte upp dem på Grand hotel och sedan gjorde vi en två timmar lång porträttsession längs kajen bort mot Skeppsholmen, hela Skeppsholmen runt – inklusive den mäktiga segelbåten af Chapman som ligger där. Vi skrattade och det blev en väldigt trevlig stund.

När vi kramade om varandra efteråt kändes det otroligt bra och nu kan jag med stolthet visa upp några av alla de bilder jag tog.  brudbukett bröllop brudgum flugabrud vigselringGrand hotel bröllopskeppsholmen bröllopbröllopsfotograf stockholmbrudpar stockholmaf Chapman bröllopsfoto brudpar på segelbåt fotografPå af Chapman bröllopsporträttHjärta porträttMatilda gifter sigGlada brudpar Sthlm Creperie brudparNärbild porträtt bröllopFramför Gröna LundBrudpar StockholmGröna Lund bröllopsfotograf

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *