Barnporträtt i grönskan

En tillbakablick över sommaren som passerat. När jag tittar igenom bilderna som samlats hittar jag några guldkort från vår midsommar ute i Vallentuna, hos barnens morfar.

Kameran fick följa med och några härliga timmar senare hade jag några favoriter att spara till ”arkivet”. Nu har jag tänkt göra något fint av dessa bilder, kanske en liten fotobox med Fine Art-printar i passé par tout? Kanske en väggförstoring eller två…

Vi får se, huvudsaken är att de inte glöms bort. En midsommar vill man minnas. För mig var det midsommarafton då Svante nyligen fyllt två år och Ossian längtade efter sin sexårsdag i augusti. En midsommar då vi alla hade hälsan och njöt av grönskan och de vackra syrenernas blom!  barnporträtt_03 barnporträtt_02barnporträtt_04 barnporträtt_05 barnporträtt_06 barnporträtt_07 barnporträtt_09 barnporträtt_10barnporträtt_01

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *