Barn & babymässa i Enköping

Våren börjar övergå till sommar även om värmen inte riktigt gjort entré i Stockholm än!?

Efter en besvärlig lunginflammation som bland annat innebar några veckor på sjukhus med syrgas så är jag äntligen tillbaks i ateljén…! Jag välkomnades av ett tunt och fint lager damm som uppmanade mig att genast börja fotografera igen.

Det behövdes dock ingen påminnelse för jag hade sedan några månader en mässa i Enköping inbokad, den gick av stapeln precis dagen efter att min sjukskrivning tog slut så det var bara att hosta upp sig och ladda med kaffe och jäklar anamma!

Klok som jag ändå är ibland hade jag bokat in en assistent till helgen, jag visste redan på förhand att det nog skulle behövas – och det gjorde det minsann för vi både fotograferade och visade bilderna på plats…! Två dagar på Barn & babymässan där besökarna köade långt innan dörrarna slogs upp. Vi stod redo med studion i en del av mässan som kallades ”stylinghörnan”. Barnen blev lockade i håret, fick fina figurer sprayade på hår och på kinderna, de fick naglarna målade och sen kom de till oss för en fotografering. Vi hade superkul och tiden gick fort! Många var det som ville fotograferas, de passade på att ta syskonbilder och enskilda porträtt.

Här kommer några smakprov från helgen!

Tack alla arrangörer och besökare för en rolig upplevelse. _DSC5386 _DSC5265 _DSC5105 _DSC4764 _DSC4748 _DSC4683 _DSC4594 _DSC4567

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *