Företagsporträtt

En rolig utmaning fick jag när Andreas från Newsec hörde av sig angående företagsporträtt. Han ville ha en speciell look och skickade mig några inspirationsbilder. Det var bland annat en bild på Jude Law, helt underbart!

Ribban lades med andra ord ganska högt, här hade jag en kund med speciella krav och det gällde att tänka till lite extra.

Fotograferingen gick bra och vi testade lite olika poser och miljöer, vi hamnade tillslut i trapphuset där vi upptäckte att ljuset var väldigt smickrande. Mina assistenter Teresa och Tess höll en gigantisk reflexskärm framför Andreas och jag försökte få plats däremellan.

Håll med om att han blev stilig? Jag tycker ju det här med företagsporträtt är riktigt roligt och skulle gärna göra det flera gånger i veckan! För fler exempel, kika här: http://fotografkarinbrulin.se/fotograferingar/foretag/DSC_0621 DSC_0654 DSC_0656

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *