Hela familjen är välkommen

När jag flyttade ur min fd studio vid Sollentuna centrum så kändes det på ett sätt som att jag svek de familjer som blivit glada över en lokal fotograf. Under 2014 fotograferade jag en stor mängd gravida, nyfödda, bebisar, busiga tjejer och killar samt deras föräldrar.

Jag lovade dem dock att komma med er erbjudande så att det fick en chans att fortsätta komma med sina barn till mig. Detta erbjudande gäller alla, både gamla och nya kunder och om det skulle innebära att jag lockar någon Sollentunabo över ”gränsen” så blir jag extra glad!

Vill du läsa mer om familjefotograferingar så kika här: http://fotografkarinbrulin.se/fotograferingar/barn-familj/Vårerbjudande 2015_BrulinFoto&Form

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *